Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Abbacchio alla Romana (Lam)

Abbacchio alla Romana (Lam), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Oprindelsesland : Italien - Italiensk - Italienske

Italien - Italiensk - ItalienskeIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.nyrestykke (andet kan også bruges)
2 sardelfileter
3 fedhvidløg
3 spsk.hvidvinseddike
 olivenolie
2 tsk.rosmarin
 salt
 peber
 


Opskrift:

Lad 2 fed hvidløg blive gyldne i olien, og fjern dem. Skær kødet i passende stykker (efter behag), og steg det i olien, krydres med salt og peber. Hak meget fint: rosmarin, 1 fed hvidløg og sardelfileter og bland det hele med eddiken Når kødet er mørt (ca. 45 minutter), hældes eddikeblandingen over, lad den fordampe.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 34400 gange,
og udskrevet 227 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

[email protected]  -  2009-02-21 13:04:40
sardelfileter hvad er det? Ulla