Abbacchio alla Romana (Lam)

Abbacchio alla Romana (Lam), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.nyrestykke (andet kan også bruges)
2 sardelfileter
3 fedhvidløg
3 spsk.hvidvinseddike
 olivenolie
2 tsk.rosmarin
 salt
 peber
 
Opskrift:
Lad 2 fed hvidløg blive gyldne i olien, og fjern dem. Skær kødet i passende stykker (efter behag), og steg det i olien, krydres med salt og peber. Hak meget fint: rosmarin, 1 fed hvidløg og sardelfileter og bland det hele med eddiken Når kødet er mørt (ca. 45 minutter), hældes eddikeblandingen over, lad den fordampe.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 36128 gange,
og udskrevet 270 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

uahansen  -  2009-02-21 13:04:40
sardelfileter hvad er det? Ulla