Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkun i paprikasovs

Kalkun i paprikasovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kalkun i paprikasovs, billede 4 Kalkun i paprikasovs, billede 1 Kalkun i paprikasovs, billede 2 Kalkun i paprikasovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Kalkun i strimler Kan du ikke få fat i kalkun i strimler er det nemmest at skære strimler af kalkunschnitzel, men kalkunbryst kan også bruges.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Paprika, rosen
0.5 tsk. Paprika, edelsuss
1 tsk. Groft salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
1 Gul peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   


Opskrift:

Kødet brunes i smørret.
Flødeost, bouillon, paprika, salt og peber tilsættes og retten simrer i ca. 5 min., indtil osten er smeltet.

Peberfrugterne, som er skåret i tynde strimler, tilsættes og koger med i 1-2 min.

Serveres med ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (14 stemmer)

Opskriften er vist 35396 gange,
og udskrevet 1192 gange.


Energi:
KJ total 3967 (944 kcal)
KJ pr. Pers. 991 (236 kcal)
Vægt ialt 904 gram
Vægt pr. Pers. 226 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 438 KJ (104 kcal)
Protein 10.8 gram
Fedt 5.9 gram
Kulhydrat 2.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Beth  -  2014-01-23 09:46:29
Lavede retten med oksefilet strimler. Smagte udmærket, men "sovsen" skulle jævnes meget før det lignede noget der ikke bare var suppe.


Ann1te  -  2013-01-21 06:12:51
Mangler opskrift på sovsen !!!??!!!


Katja  -  2012-02-21 19:53:37
Super lækkert, min mand, bjørn og jeg syntes det smager rigtig godt..


Tommy  -  2010-08-01 00:50:57
Super nem opskrift, der smager rigtig godt