Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ovnbagt torske tournados

Ovnbagt torske tournados, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ovnbagt torske tournados, billede 4 Ovnbagt torske tournados, billede 1 Ovnbagt torske tournados, billede 2 Ovnbagt torske tournados, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Torskefilet uden skind
2 spsk. Pesto 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
2 spsk. Grov sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
   
  Garniture:
1 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Tomatcreme:
5 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
3 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
  Pynt:
Bredbladet persille Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
lidt Lakserogn
Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   


Opskrift:

Torsken skæres i tynde skiver. Skær på skrå med en filetkniv (som når man udskærer røget laks). Skiverne lægges ud på et fad eller en bakke.

En skive smøres med pesto, herpå lægges en skive som smøres med sennep skiftevis pesto og sennep, 4 skiver i alt og ca. 8 "tournados". Rulles og stilles på højkant i et ildfast fad.

Garniture:
Courgetten skæres i julienne (tynde strimler), der sauteres i olivenolie sammen med hakket skalotteløg og persille. Salt og peber.

Tomatcreme:
Tomaterne pureres i blenderen, sigtes så kernerne kommer fra, og saften koges ned til 1/2 dl i en kasserolle. Fiskefonden koges også ned til det halve, tilsættes fløde og koges igen til den er pænt jævnet. Tilsæt tomaterne og smag til. Lige inden serveringen sættes torsken i ovnen ved 225 grader alm. ovn i 6-7 min.

Anrettes ovenpå courgetten med sauce udenom. Pynten lægges ovenpå.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 30452 gange,
og udskrevet 360 gange.


Energi:
KJ total 12547 (2987 kcal)
KJ pr. Pers. 3136 (746 kcal)
Vægt ialt 2903 gram
Vægt pr. Pers. 725 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 432 KJ (102 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 2.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Marianne  -  2008-05-09 21:54:44
Tak for en fantastisk opskrift! Jeg brugte rød pesto (med soltørrede tomater). Det var helt utroligt lækkert. Jeg lavede dobbelt portion af garnituren - og serverede små kartofler til. Super lækker ret. Torsken var hjemmefanget og meget, meget fin.