Ovnbagt torsketournedos næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Torskefilet uden skind
2 spsk. Pesto 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
2 spsk. Grov sennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
   
  Garniture:
1 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Tomatcreme:
5 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
3 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
  Pynt:
Bredbladet persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
lidt Lakserogn
Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 12547 (2987 kcal)
KJ pr. Pers. 3136 (746 kcal)
Vægt ialt 2903 gram
Vægt pr. Pers. 725 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 432 KJ (102 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 2.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)