Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Andesovs / Andesauce

Andesovs / Andesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : And - Diverse and

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :


Andesovs / Andesauce, billede 4 Andesovs / Andesauce, billede 1 Andesovs / Andesauce, billede 2 Andesovs / Andesauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk.smeltet andefedt
2 spsk.hvedemel
 
5 dl.andebouillon
2 dl.sky fra bradepanden
 
 kulør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Smelt andefedtet eller smørret. Rør melet i og lad det blive lysebrunt.

Spæd med bouillon og sky (bradepanden koges af med 2-3 dl. vand), rør godt, lad saucen koge igennem farves med kulør og smag til med salt og peber.

Tips:

Se opskrift på Andebouillon - Andefond



karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 127682 gange,
og udskrevet 1745 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lollo (:  -  2011-02-26 14:24:42
Smager MUMS

Lars =o)   -  2010-12-28 11:28:43
Fantastiksk opskrift! Jeg fulgte den slavisk, valgte at brugte andefedt, og fik den bedste sovs jeg nogen sinde har lavet

  -  2009-12-25 13:54:03
En god kraftig andesovs, lækker, men skal det smage af jul bør der lige snige sig en lille, meget lille!, grankvist med i gennemkogningningen af andekraften. Afprøvet og godkendt af familien!