Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Friturestegt skrubbe med costelloise-sauce

Friturestegt skrubbe med costelloise-sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Skrubbe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Friturestegt skrubbe med costelloise-sauce, billede 4 Friturestegt skrubbe med costelloise-sauce, billede 1 Friturestegt skrubbe med costelloise-sauce, billede 2 Friturestegt skrubbe med costelloise-sauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Costelloise sauce:
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
0.5 dl. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Cayennepeber
1 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
600 gram Skrubbefilet
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
Fritureolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Pynt:
4 kviste Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
Opskrift:
Hæld olivenolie i en gryde og varm den langsomt op.

Kom æggeblommerne i en skål og tilsæt citronsaft og vand og pisk det godt. Sæt skålen med æggemassen i en gryde med kogende vand og pisk til det bliver cremet. Det tager et par minutter.

Tag gryden af varmen og tilsæt olivenolien under omrøring. Tilsæt mere og mere olie indtil saucen bliver let og luftig. Krydr med salt, cayennepeber og finthakket basilikum.

Krydr skrubberne med salt og vend dem i mel.

Pisk æggene sammen i en skål og vend fileterne i massen. Vend dem til sidst i rasp og kom dem forsigtigt ned i den kogende olie. Kom tre ned ad gangen og lad dem blive i 1-1½ minut.

Anret filetterne på tallerkener med en god portion sauce og pynt med en kvist basilikum.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15025 gange,
og udskrevet 169 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 6770 (1611 kcal)
KJ pr. Pers. 1692 (402 kcal)
Vægt ialt 960 gram
Vægt pr. Pers. 240 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 705 KJ (167 kcal)
Protein 13.6 gram
Fedt 12.5 gram
Kulhydrat 0.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu