Friturestegt skrubbe med costelloise-sauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Costelloise sauce:
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æggeblomme, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
0.5 dl. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Cayennepeber
1 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
600 gram Skrubbefilet
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
Fritureolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
  Pynt:
4 kviste Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
   
Energi:
KJ total 6770 (1611 kcal)
KJ pr. Pers. 1692 (402 kcal)
Vægt ialt 960 gram
Vægt pr. Pers. 240 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 705 KJ (167 kcal)
Protein 13.6 gram
Fedt 12.5 gram
Kulhydrat 0.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)