Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingelevergryde ( Stegeso )

Kyllingelevergryde ( Stegeso ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kyllingelevergryde ( Stegeso ), billede 4 Kyllingelevergryde ( Stegeso ), billede 1 Kyllingelevergryde ( Stegeso ), billede 2 Kyllingelevergryde ( Stegeso ), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Kyllingelever
1 ds. Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
3 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Rens den optøede lever og tør den i papir fra køkkenrullen.

Svits hakkede løg og derefter lever og skivede champignon i fedtstoffet på panden.

Kom det i den gennemfugtede stegeso. Hæld fløde ved og drys krydderier i.

Retten mørner på ca. 40 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Spis evt. kartoffelmos eller spaghetti til. Men retten kan også serveres med en lun flute.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (8 stemmer)

Opskriften er vist 34571 gange,
og udskrevet 816 gange.


Energi:
KJ total 5602 (1333 kcal)
KJ pr. Pers. 1400 (333 kcal)
Vægt ialt 1150 gram
Vægt pr. Pers. 287 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 487 KJ (115 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 5.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sara  -  2013-10-19 22:53:08
Fik lavet den idag og den smagt meget godt.


Christa  -  0000-00-00 00:00:00
Virkelig lækker. Dejlig rund i smagen