Kyllingelevergryde (Stegeso) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
300 gram Kyllingelever
1 ds. Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 5602 (1333 kcal)
KJ pr. Pers. 1400 (333 kcal)
Vægt ialt 1150 gram
Vægt pr. Pers. 287 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 487 KJ (115 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 5.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)