Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bankekød i stegeso

Bankekød i stegeso, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Bankekød i stegeso, billede 4 Bankekød i stegeso, billede 1 Bankekød i stegeso, billede 2 Bankekød i stegeso, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
700 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
0.5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 laurbærblade
4 Peberkorn, sorte
Kulør
   


Opskrift:

Skær kødet i skiver, vend det i mel tilsat salt og peber. Brun det i fedtstof på en pande og læg det derefter i stegesoen.

Kom grofthakkede løg. Tilsæt peberkorn og læg laurbærblade øverst. Hæld bouillon ved. Steg bankekødet i ca. 1 1/2 time ved 220 grader C. alm. ovn.

Fjern laurbærbladene og smag saucen til. Jævn med lidt mel og farv saucen med kulør.

Serveres med kartoffelmos.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bankekød



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (22 stemmer)

Opskriften er vist 85880 gange,
og udskrevet 2805 gange.


Energi:
KJ total 7177 (1709 kcal)
KJ pr. Pers. 1794 (427 kcal)
Vægt ialt 1335 gram
Vægt pr. Pers. 333 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 537 KJ (127 kcal)
Protein 11.7 gram
Fedt 7.9 gram
Kulhydrat 2.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Viggo  -  2007-10-29 01:08:37
Jeg serverte dette med stekte tomater og champignon. Kjempelekkert..! Og jeg er enig, litt mer bouillon er bra..


Viggo  -  2007-10-28 22:54:30
Jeg serverte dette med stekte tomater og champignon. Kjempelekkert..! Og jeg er enig, litt mer bouillon er bra..


lotte  -  2007-10-21 23:56:51
det ser rigtigt lækkert ud, de må straks prøves


Per  -  2007-09-30 16:19:15
Syntes der manglede lidt væde, så giv den måske 2 dl. bouillon mere fra start.