Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fiskegryde med grønt

Fiskegryde med grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fiskegryde med grønt, billede 4 Fiskegryde med grønt, billede 1 Fiskegryde med grønt, billede 2 Fiskegryde med grønt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 tsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
400 gram Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
8 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
700 gram Torskefilet uden skind
400 gram Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
6 dl. Kogte ris 1 dl. kogte ris vejer ca. 65 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
240 gram Rejer uden skal, kogte
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Svits hakket løg og peberfrugti tern i olien i en gryde. Tilsæt tomater skåret i tern, bouillon og lad det småkoge i ca 15 min. Fisken skæres i småstykker og kommes i gryden. Lad det småkoge yderligere 10 min. Kom til sidst ærter, ris og rejer i, og smag til med salt og peber.

Serveres med frisk salat og evt. grovflûte.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12203 gange,
og udskrevet 358 gange.


Energi:
KJ total 8930 (2126 kcal)
KJ pr. Pers. 2232 (531 kcal)
Vægt ialt 3083 gram
Vægt pr. Pers. 770 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 289 KJ (68 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 1.1 gram
Kulhydrat 8.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Cana  -  0000-00-00 00:00:00
Den er sgu da go'... :) Dog synes jeg godt at man kan skære lidt ned på de hakkede tomater..


ulrich  -  0000-00-00 00:00:00
denne ret er utrolig lækker, kan dog tilsættes ½mælk/fløde + ½bouillon, dette gør kun retten lidt mere sammenhængene og serveres med mos af gulerødder, selleri og pastinak..