Fiskegryde med grønt næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
3 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
4 tsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
400 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
8 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
700 gram Torskefilet uden skind
400 gram Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
240 gram Rejer uden skal, kogte
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 9617 (2289 kcal)
KJ pr. Pers. 2404 (572 kcal)
Vægt ialt 3533 gram
Vægt pr. Pers. 883 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 272 KJ (64 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 8.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)