Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marokkansk kartoffelgryde med kylling

Marokkansk kartoffelgryde med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Marokko

MarokkoIndsendt :


Marokkansk kartoffelgryde med kylling, billede 4 Marokkansk kartoffelgryde med kylling, billede 1 Marokkansk kartoffelgryde med kylling, billede 2 Marokkansk kartoffelgryde med kylling, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 tsk. Koriander, stødt
1 tsk. Spidskommen, hel
   
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
50 gram Daddel. tørret
50 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
1 Mynte, frisk
   
Opskrift:
Skær kyllingestykkerne i terninger og steg dem i olivenolie på panden i 10 min.

Imens kyllingestykker ristes. Skræl kartoflerne og skær dem i både og rist dem gyldne i en gryde med olivenolie og tilsæt finthakkede løg, knust hvidløg, koriander og spidskommen. Lad det stege i 5 minutter.

Tilsæt hakkede tomater og lad det simre i 5 minutter.

Put derefter kyllingestykkerne, finthakkede mandlerne, finthakkede dadlerne eller rosiner og giv det 5-10 min.

Pyt med mynte.

Bliver det for tørt tilsæt, en slat hvidvin og olivenolie.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 69070 gange,
og udskrevet 925 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 10443 (2486 kcal)
KJ pr. Pers. 2610 (621 kcal)
Vægt ialt 2296 gram
Vægt pr. Pers. 574 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 454 KJ (108 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 12.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Nadia   -  2018-01-03 13:28:31
Jeg har lavet denne ret vildt mange gange henover de seneste år. Koger dog lige kartoflerne godt først. Men ellers elsker jeg den.

???  -  2012-07-22 19:54:39
hvad fanden er det for noget det er sgu ikke marokkansk!!!

Lonnie  -  2010-11-09 15:31:12
Hvaa?? per har du lavet den ret i en brandert??

Julie  -  2010-09-21 17:59:51
Øv, en dårlig opskrift. Kartoflerne blev aldrig færdige, og selve retten smagte af....ikke rigtig noget. Kan ikke anbefales.

susu  -  0000-00-00 00:00:00
kan du ikke skrive det lidt næmere så vi kan forstå det

susu  -  0000-00-00 00:00:00
kan du ikke skrive det lidt n;mere s[ vi kan forst[ det

susu  -  0000-00-00 00:00:00
1 kg kartofler og skal der kun to tre spsk. olivenolie