Marokkansk kartoffelgryde med kylling næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
3 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 tsk. Koriander, stødt
1 tsk. Spidskommen, hel
   
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
50 gram Daddel. tørret
50 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
1 Mynte, frisk
   
Energi:
KJ total 10443 (2486 kcal)
KJ pr. Pers. 2610 (621 kcal)
Vægt ialt 2296 gram
Vægt pr. Pers. 574 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 454 KJ (108 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 12.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)