Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Saltimbocca

Saltimbocca, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveinderlår

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
4 tynde skiver kalveinderlår
4 skiverparmaskinke
8 salvieblade
2 spsk.smør /olie
4 spsk.tør hvidvin
 båndpasta
 sukkerærter
 


Opskrift:

Bank forsigtigt kødet tyndt og fladt, pas på der ikke kommer huller i kødet(Læg det mellem 2 stk. pålægspapir).

Læg en skive parmaskinke på hver og 2 salvieblade og hold det på plads med en kødnål.

Steg dem i 1-2 min på hver side i smør på panden. krydr med salt og peber og anret det på tallerkner

Panden koges af med hvidvin og pisk smør i smag til og hæld skyen over kødet og server med båndpasta og letkogte sukkerærter.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Saltimbocca



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (9 stemmer)

Opskriften er vist 23755 gange,
og udskrevet 732 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
I stedet for båndpasta og sukkerærter er der brugt råstegte kartofler og haricovert