Kålroulader i trykkoger

Kålroulader i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 hvidkålshoved
250 g.Hakket svine og kalvekød 8-12%
100 g.bacon
50 g.margarine
2 løg
 rasp
 salt
 peber
1 tsk.sennep
 merian
1 æg
 hvedemel
 
Opskrift:
Tag bladene af hvidkålen, vask, blancher dem og lad dem dryppe godt af. Skær bacon i tern og brun dem i den åbne gryde. Svits hakkede løg til de begynder at tage farve og læg dem i en skål. Det hakkede kød kommes i skålen sammen med rasp, æg og krydderier og blandes godt. Læg flere kålblade taglagt over hinanden og fordel farsen herpå. Rul dem sammen og ombind med bomuldsgarn. Rullerne vendes i mel og brunes i margarine. Tilsæt ¼ l. kålvand og krydr med salt og peber. Luk gryden og kog 5-8 minutter. Afkøl gryden og luk den op. Saucen jævnes eventuelt.


karakterer:
Opskriften er vist 13565 gange,
og udskrevet 280 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu