Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skipperlabskovs i trykkoger

Skipperlabskovs i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.skært oksekød
50 g.bacon
750 g.kartofler
0.5 selleri
1 porre
1 stor gulerod
3 løg
 salt
 peber
 vand
 


Opskrift:

Kød og bacon skæres i små terninger og brunes ganske let i den åbne gryde, sammen med alle grønsagerne der også er skåret i tern. Krydderierne tilsættes vandet ligeledes. Luk gryden og kog i ca 7 minutter.

Afkøl gryden hurtigt, luk op og smag retten kraftigt til. Kartoflerne vil sædvanligvis have jævnet retten tilstrækkeligt. Kom en god klat smør i, og drys med hakket persille.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (8 stemmer)

Opskriften er vist 19529 gange,
og udskrevet 682 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jørgen  -  2013-02-08 09:14:28
Hvor meget vand skal der tilsættes?