Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skipperlabskovs i trykkoger

Skipperlabskovs i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.skært oksekød
50 g.bacon
750 g.kartofler
0.5 selleri
1 porre
1 stor gulerod
3 løg
 salt
 peber
 vand
 
Opskrift:
Kød og bacon skæres i små terninger og brunes ganske let i den åbne gryde, sammen med alle grønsagerne der også er skåret i tern. Krydderierne tilsættes vandet ligeledes. Luk gryden og kog i ca 7 minutter.

Afkøl gryden hurtigt, luk op og smag retten kraftigt til. Kartoflerne vil sædvanligvis have jævnet retten tilstrækkeligt. Kom en god klat smør i, og drys med hakket persille.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Skipperlabskovs

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (9 stemmer)

Opskriften er vist 21720 gange,
og udskrevet 728 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jørgen  -  2013-02-08 09:14:28
Hvor meget vand skal der tilsættes?