Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pichelstiner i trykkoger

Pichelstiner i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.flæskesmåkød
200 g.oksesmåkød
250 g.gulerødder
1 stort løg
 fedt eller margarine
1 bouillonterning
0.25 selleri
750 g.kartofler
250 g.hvidkål
1 porre
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kødet svitses i fedtstoffet i den åbne gryde, og der spædes med 1½-3 kopper vand. Luk gryden og kog ca 8 minutter. Afkøl gryden og luk den op. Kontroller, om der stadig er nok væde i gryden. Kom alle de snittede grønsager og kartofler i gryden sammen med krydderier og ryst det hele godt sammen. Luk gryden igen og kog endnu 7 minutter. Afkøl gryden og luk den op. Smag retten til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6155 gange,
og udskrevet 129 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu