Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pichelstiner i trykkoger

Pichelstiner i trykkoger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.flæskesmåkød
200 g.oksesmåkød
250 g.gulerødder
1 stort løg
 fedt eller margarine
1 bouillonterning
0.25 selleri
750 g.kartofler
250 g.hvidkål
1 porre
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kødet svitses i fedtstoffet i den åbne gryde, og der spædes med 1½-3 kopper vand. Luk gryden og kog ca 8 minutter. Afkøl gryden og luk den op. Kontroller, om der stadig er nok væde i gryden. Kom alle de snittede grønsager og kartofler i gryden sammen med krydderier og ryst det hele godt sammen. Luk gryden igen og kog endnu 7 minutter. Afkøl gryden og luk den op. Smag retten til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6836 gange,
og udskrevet 156 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu