Kødet svitses i fedtstoffet i den åbne gryde, og der spædes med 1½-3 kopper vand.
Luk gryden og kog ca 8 minutter.
Afkøl gryden og luk den op.
Kontroller, om der stadig er nok væde i gryden.
Kom alle de snittede grønsager og kartofler i gryden sammen med krydderier og ryst det hele godt sammen.
Luk gryden igen og kog endnu 7 minutter.
Afkøl gryden og luk den op.
Smag retten til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7163 gange, og udskrevet 161 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider