Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pikant gullasch (trykkoger)

Pikant gullasch (trykkoger), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
375 g.flæskesmåkød
375 g.oksesmåkød
500 g.løg
3 tomater
1 ds.champignoner
1 grøn paprika
 salt
 peber
 sød rosenpaprika
 karry
 merian
 stødt kommen
 muskat
1 spsk.hvedemel
2 spsk.margarine
2.5 dl.vand eller suppe
0.5 kopsur fløde
 


Opskrift:

Kødet skæres i 2-3 cm. store terninger. Brunes i fedtstoffet i den åbne gryde. Kom de finthakkede løg i og svits dem lidt. Melet drysses over, og der spædes med vand eller suppe. Tilsæt champignoner + vandet fra dåsen, de småtskårne, flåede tomater, paprika i terninger og krydderierne. Luk gryden, stil kogekontrollen på kogetrin II, varm kraftigt op. Når kontroldstiften viser 1 rille skrues der mest muligt ned for varmen, dog således at den 2 rille hele tiden er synlig under kogningen. Kog retten 15-20 minutter. Åben gryden og smag til og afrund evt. retten med sur fløde.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gullasch



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18308 gange,
og udskrevet 459 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu