Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svensk pølseret på bål

Svensk pølseret på bål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2500 g.kartofler
200 g.løg
100 g.smør
3 dl.tomatpure
4 dl.mælk
 salt
 peber
 sukker
1000 g.bayerske pølser
1 bdt.purløg
 


Opskrift:

Kartoflerne skrælles og koges, afkøles og skæres i skiver. Løgene hakkes og svitses i smørret i en gryde. Tomatpure, mælk, salt, peber og sukker tilsættes og der omrøres. Pølserne skæres i skiver, kommes i gryden og varmes forsigtigt sammen med kartoflerne.

Serveres med et drys purløg.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (15 stemmer)

Opskriften er vist 37052 gange,
og udskrevet 1765 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lars Klint  -  2009-09-05 22:42:19
Drop det med sukker i Svensk Pølseret. Prøv at svitse løgene i paprika, det giver den helt rigitge smag.


helen  -  2007-08-25 19:43:53
sukkeret giver den helt unikke smag (o;


peter  -  0000-00-00 00:00:00
hvad gør sukkeret i retten?