Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Boeuf en daube

Boeuf en daube, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Boeuf en daube, billede 4 Boeuf en daube, billede 1 Boeuf en daube, billede 2 Boeuf en daube, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
150 gram Bacon i tern
2 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
100 gram Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Marinade
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
200 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
250 gram Knoldselleri 1 mellem knoldselleri vejer ca 800gram skrællet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 Appelsiner, skallen heraf 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
7.5 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Tilbehør
11 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
6 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Bland alle ingredienserne til marinaden. Løg skæres i grove tern, gulerødder skæres i skiver og selleri skæres fint. Skær kødet i 2 cm terninger og kom dem i en skål. Hæld marinaden over. Lad det trække natten over.


Svits baconterninger i en gryde og kom de godt afdryppede kødterningerne i. Tilsæt de flåede tomater samt marinaden. Kom de sorte oliven i og krydr med salt og peber. Lad retten snurre sig mør under låg. Ca. 1-1 1/2 time.

Smag den til og drys med finthakket persille ved servering.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 67644 gange,
og udskrevet 1768 gange.


Energi:
KJ total 21471 (5112 kcal)
KJ pr. Pers. 3578 (852 kcal)
Vægt ialt 5358 gram
Vægt pr. Pers. 893 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 400 KJ (95 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 9.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu