Bøf Lindstrøm 03

Bøf Lindstrøm 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Sverige

SverigeIndsendt :


Bøf Lindstrøm 03, billede 4 Bøf Lindstrøm 03, billede 1 Bøf Lindstrøm 03, billede 2 Bøf Lindstrøm 03, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Hårdkogt æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 Rødbeder, syltede
1 spsk. Kapers
30 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Hak det hårdkogte æg fint og bland det med oksekødet, de hakkede rødbeder, kapers, den hakkede persille, det rå æg og det hakkede løg ~ løget kan evt. svitses let før det blandes i farsen.

Form fire bøffer og vend dem i rasp. Steg dem i fire - fem minutter på hver side.

Servér med kogte kartofler og salat.

Tips:

Pandesovs:
Drys 1 spsk. hvedemel på panden og rør godt rundt. Tilsæt kartoffelvand lidt efter lidt til passende konsistens. Smag til med kulør, salt og peber.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bøf Lindstrøm

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 20203 gange,
og udskrevet 206 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 5545 (1320 kcal)
KJ pr. Pers. 1386 (330 kcal)
Vægt ialt 820 gram
Vægt pr. Pers. 205 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 676 KJ (161 kcal)
Protein 15.0 gram
Fedt 10.6 gram
Kulhydrat 2.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu