Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bøf Lindstrøm 02

Bøf Lindstrøm 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bøf Lindstrøm 02, billede 4 Bøf Lindstrøm 02, billede 1 Bøf Lindstrøm 02, billede 2 Bøf Lindstrøm 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Kogte kolde kartofler
1 spsk. Løg, fintrevet 1 tsk. 6 gram 1 spsk. 18 gram 1 dl. 100 gram
75 gram Rødbeder, syltede
2 spsk. Kapers
50 gram Drueagurk. syltet 1 syltet drueagurk vejer ca. 60 gram, og 1 dl. hakket drueagurk vejer ca. 80 gram.
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
20 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

De kogte kartofler moses og løget rives. Rødbeder, kapers og syltet agurk hakkes.

Alle ingredienser til bøfferne blandes. Farsen formes til bøffer. Bøfferne brunes og steges i margarinen på pande 4-5 min på hver side.

Serveres med Kartoffelmos grøn salat




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bøf Lindstrøm



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (12 stemmer)

Opskriften er vist 48754 gange,
og udskrevet 668 gange.


Energi:
KJ total 6657 (1585 kcal)
KJ pr. Pers. 1664 (396 kcal)
Vægt ialt 935 gram
Vægt pr. Pers. 233 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 712 KJ (169 kcal)
Protein 11.8 gram
Fedt 11.1 gram
Kulhydrat 6.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2018-02-24 18:14:06
smager pragtfuld jeg kommer et ekstra æg i det gør dem mere fast


Jesper  -  2007-08-25 12:35:08
Tak fordi du gjorde opmærksom på, at bøfferne let smuldre, Jacob. Jeg bad slagteren hakke kødet en ekstra gang, og det gik rigtigt nemt, dog var der en enkelt bøf, der var lige ved at gå i stykker, men det var vist mig, der ikke havde hakket agurken ordentligt.


bok den almægtige  -  0000-00-00 00:00:00
denne ret er med grøn salat


Jakob  -  0000-00-00 00:00:00
Smager dejligt - men bøfferne smuldrer nemt ved vending og servering