Græske kødboller på spid
Hovedingrediens : Blandet kød - Okse - Svinekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er beregnet til en Weber kuglegrill, men det kan lade sig gøre at lave kødbollerne på en almindelig grill.
Kødet røres med alle ingredienserne, hviler ca. en halv time. Form farsen til lidt aflange kødboller, stik dem på flade kebabspyd (fx Weber) eller våde bambusspyd, ca. 4 kødboller på hvert spyd. Dup grillristen med et stykke olievædet køkkenrulle holdt med en tang. Spyddene med kødboller pensles med olie/soyablandingen og grilles over direkte varme i 8-10 minutter. De vendes og pensles med jævne mellemrum. Server med Tzatziki og evt. hjemmelavede pommes frites til. Tips: De første gange, du vender spyddene, bør du gøre det med en grillspatel, så du undgår at trække spyddene ud igennem farsen, før den "stivner". |
|
|
Opskriften er vist 131116 gange,
og udskrevet 3815 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (401 stemmer) |
|
Kommentarer Linda i Canada - 2024-07-12 01:13:08 Jeg vild også gerne vide hvor meget et bæger græske yoghurt indeholder. Heidi - 2019-09-30 09:29:07 Nu behøver man ikke en weber grill, for at lave det 😂 Bliver fantastiske på en stegepande også 🤗 Martin - 2013-07-21 01:26:55 Virkelig fulde af smag. Rigtig lækre. Og jeg havde endda ingen citron i, og "grillede" dem bare på en grillpande. Super opskrift. anonym - 2010-09-13 13:49:06 Hvor meget er der i et bæger græsk yoghurt? Dét jeg køber er der en liter i og dét virker lidt voldsomt at skulle bruge 2 af dem?? anonym - 2010-09-02 16:26:13 Man kan sagtens lave det med kyllingefars også, og det smager rigtig godt! Line - 2010-03-02 17:07:08 Super lækre kødboller kan nemt også laves på en pande,tzatzikien er bare lækker og vildt nemt at lave. Piamalia - 2008-12-03 22:00:31 Disse Græske bøffer på spyd, er bare helt fantastiske og smager mums og himmelsk :O) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne