Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidkål i fad

Hvidkål i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hvidkål i fad, billede 4 Hvidkål i fad, billede 1 Hvidkål i fad, billede 2 Hvidkål i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 17% fedt
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
800 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   


Opskrift:

Snit hvidkålen, og brun den i smør på en stor pande. Tilsæt så salt og peber og sluk for gryden. Så rører du farsen sammen med mel, bouillon, løg, æg, salt, peber og soyasauce. Halvdelen af kålen kommes i et smurt ovnfast fad, før du fordeler farsen over kålen. Resten af kålen lægges på, og retten sættes i en 180 varm ovn i cirka 50 minutter, eller til farsen er gennemstegt. Serveres med hvide kartofler eller groft rugbrød til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (13 stemmer)

Opskriften er vist 81530 gange,
og udskrevet 1685 gange.


Energi:
KJ total 8283 (1972 kcal)
KJ pr. Pers. 2070 (493 kcal)
Vægt ialt 1788 gram
Vægt pr. Pers. 447 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 463 KJ (110 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Klk  -  2014-05-21 17:23:53
Enkel og god ret. Man kan med fordel krydre farsen med lidt karry, chili eller spidskommen, alt efter hvad man er til.