Hvidkål i fad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 17% fedt
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
800 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 8283 (1972 kcal)
KJ pr. Pers. 2070 (493 kcal)
Vægt ialt 1788 gram
Vægt pr. Pers. 447 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 463 KJ (110 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)