Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Mørbradbøffer med bløde løg

Mørbradbøffer med bløde løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 30 minutter

Indsendt :


Mørbradbøffer med bløde løg, billede 4 Mørbradbøffer med bløde løg, billede 1 Mørbradbøffer med bløde løg, billede 2 Mørbradbøffer med bløde løg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
600 gram Svinemørbrad, afpudset
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
400 gram Agurkesalat
   
  Pynt:
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   


Opskrift:

Puds mørbraderne fri for sener og hinder, eller få slagteren til det. Skær dem i 1-2 cm tykke skiver. Tryk dem lidt fladere med håndroden og krydr dem med salt og peber.

Steg først halve skivede løg gyldne og bløde på panden - bløde løg får man, hvis der kommes rigeligt fedtstof på panden, lige inden løgene tages af. Hold løgene lune.

Kom et nyt hold fedtstof på panden og steg mørbradbøfferne hurtigt på begge sider - det er sart kød så steg det kun 1-2 minutter på hver side, så er de gennemstegte uden at være tørre.

Anret de lune mørbradbøffer med løgene og server med agurkesalat til.

Tips:




Beskrivelse:
Mørbradbøffer med bløde løg er en klassiker til julefrokosten, men bruges også som hovedret resten af året, serveret med hvide kartofler og gerne en agurkesalat



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (20 stemmer)

Opskriften er vist 157303 gange,
og udskrevet 4294 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

pia oesten  -  2010-05-29 10:01:05
Saadan det er moerbradboeffer som de skal laves ,laekkert,jeg kan nu osse godt lide bacon og bhampignoner til ,og hvis man er til brun sause saa er det godt at koge panden af med svinebouillon og jaevne sausen med mel jaevning. mums