Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torskefileter med peberrodssauce

Torskefileter med peberrodssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Torskefileter med peberrodssauce, billede 4 Torskefileter med peberrodssauce, billede 1 Torskefileter med peberrodssauce, billede 2 Torskefileter med peberrodssauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Kogelage:
5 dl.fiskebouillon
1 citron
1 løg
 persillekviste
2 spsk.hvidvinseddike
 hele peberkorn
 salt
 
800 g.torskefilet
 
 Sauce:
1.5 spsk.smør
0.5 dl.fløde
2 spsk.hvedemel
40 g.reven peberrod
1 citron
 persille
 peber
 salt
 


Opskrift:

Kogelage:
Kog først bouillonen sammen med citronsaft, løg i både, peberkorn, hvidvinseddike og salt i cirka 10 minutter.

Så kommer du fisken i gryden. Læg låg på, sluk for varmen, og lad fisken stå i 15 minutter.
Hold fisken varm, og si kogelagen.

Saucen laver du af smeltet smør, som du rører op med mel, hvorefter du spæder til med fløde og kogelagen, som tilsættes lidt efter lidt. Lad det koge igennem, og kom peberroden i.

Læg til slut fisken på et fad med lidt sauce over, pyntet med citron og persille. Server fiskeretten med kogte kartofler til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19485 gange,
og udskrevet 678 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Philip  -  2015-11-13 20:55:43
Smager rigtigt godt og er enkelt at lave. Egner sig til at lave sammen med børn. Dog bør der laves den dobbelte mænge sovs.