Torskefileter med peberrodssauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Kogelage:
5 dl. Fiskebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
2 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peberkorn, sorte
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
800 gram Torskefilet uden skind
   
  Sauce:
1.5 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

40 gram Peberrod, revet Revet peberrod sælges gerne i breve/poser af 40 gram.
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 5218 (1242 kcal)
KJ pr. Pers. 1304 (310 kcal)
Vægt ialt 1809 gram
Vægt pr. Pers. 452 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 288 KJ (68 kcal)
Protein 8.9 gram
Fedt 2.6 gram
Kulhydrat 3.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)