Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Orientalske Koteletter

Orientalske Koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Orientalske Koteletter, billede 4 Orientalske Koteletter, billede 1 Orientalske Koteletter, billede 2 Orientalske Koteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.Nakkekoteletter
1 tsk.karry, madras
1 spsk.olie
 
50 g.smør
2 løg
1 ds.ananas
2 madæbler
 Salt
 peber
2 tsk.karry, madras
1 tsk.gurkemeje
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Brun nakkekoteletterne (lidt tykke) i olie med karry, de skal ikke gennemsteges helt. Læg koteletterne i et ovnfast fad.

Svits løgi store tern i smør derefter kom æbler i tynde både og ananas i stykker på panden og giv dem karry og gurkemeje. Kom ananasjuicen i panden. og lad det stå og simre lidt i 10 minutter.

Hæld fløden på blandingen og hæld det over koteletterne. Sæt det i en 175 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter.

Serveres med løse ris.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (24 stemmer)

Opskriften er vist 47529 gange,
og udskrevet 1338 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Carina  -  2014-10-02 21:14:02
Husk at tilføje mango chutney over lige inden servering - det fuldender det :-)

Lone  -  2007-06-24 17:00:17
Serverede kokos, peanuts og rosiner til - MUMS!!!