Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Orientalske Koteletter

Orientalske Koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Orientalske Koteletter, billede 4 Orientalske Koteletter, billede 1 Orientalske Koteletter, billede 2 Orientalske Koteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Nakkekoteletter ( lidt tykke)
2 løg i store tern
1 ds.ananas i tern
2 madæbler i tynde både
 Salt
 peber
 karry
2.5 dl.fløde 13 %
 


Opskrift:

Brun nakkekoteletterne i margarine med karry, de skal ikke gennemsteges helt. Læg koteletterne i et ovnfast fad.

Svits løgterningerne i margarine derefter kom æblebåde og ananasstykkerne på panden og giv dem lidt karry også. Kom ananasjuicen i panden. og lad det stå og simre lidt i 10 minutter.

Hæld fløden på blandingen og hæld det over koteletterne. Sæt det i en 175 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter.

Serveres med løse ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (24 stemmer)

Opskriften er vist 45147 gange,
og udskrevet 1304 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Carina  -  2014-10-02 21:14:02
Husk at tilføje mango chutney over lige inden servering - det fuldender det :-)


Lone  -  2007-06-24 17:00:17
Serverede kokos, peanuts og rosiner til - MUMS!!!


Inge - the other one  -  2007-06-04 04:58:11
ad a little dill ... it gives it a nice little "piff"


Per  -  2007-04-15 08:43:40
Jeg brugte omkring 2 spsk. karry, den kunne godt have tålt mere.


Susanne  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager bare som en drøm.