Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Ris med lever (Stegeso)

Ris med lever (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ris med lever (Stegeso), billede 4 Ris med lever (Stegeso), billede 1 Ris med lever (Stegeso), billede 2 Ris med lever (Stegeso), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinelever, rå
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 dåse Flåede tomater, konserves 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
7.5 dl. Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
100 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   


Opskrift:

Skær leveren i små terninger eller strimler. Bland den med risene og kom det i stegesoen. Hæld bouillon ved og tomaterne uden væde. Sæt det i ovnen ved 170 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter.

Anbring baconskiverne over retten og lad dem brune uden låg ved stærk varme eller under grill.

Serveres med salat og flutes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 28795 gange,
og udskrevet 339 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu