Ris med lever (Stegeso) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Svinelever, rå
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 dåse Flåede tomater, konserves 400g. 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
7.5 dl. Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
100 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
Energi:
KJ total 8574 (2041 kcal)
KJ pr. Pers. 2143 (510 kcal)
Vægt ialt 920 gram
Vægt pr. Pers. 230 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 931 KJ (221 kcal)
Protein 15.9 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 29.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)