Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunschnitzel (saltinbocca) med salvie og lufttørret skinke

Kalkunschnitzel (saltinbocca) med salvie og lufttørret skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
16 hele friske salvieblade
2 fedhvidløg
4 skiverlufttørret skinke
 hvedemel
 salt
 peber
 olivenolie
1 dl.hvidvin
2 dl.kyllingefond
2 spsk.hakket salvie
200 g.cherrytomater
0.5 dl.olivenolie
0.5 dl.hvid balsamico eddike
1 spsk.revet citronskal
 sukker
 salt
 peber
400 g.pastinakker
3 spsk.hakket bredbladet persille
1 bk.rucola
 


Opskrift:

Bank kalkunschnitzlerne med en kødhammer. De skal ende med at være ca. 1/2 cm tykke. Fordel salviebladene og hakket hvidløg på de fire schnitzler. Læg en skive skinke på hver. Fold schnitzlerne på midten, vend dem i mel og krydr med salt og peber. Steg dem i olivenolie i 3-4 min. på hver side. Tag dem af panden og hold dem varme. Hæld olien fra panden og tilsæt hvidvin. Kog det ind til det halve. Kom fonden på og kog igen ind til det halve. Tilsæt hakket salvie og lidt frisk olivenolie. Hæld skyen over schnitzlerne. Skær tomaterne i halve. Varm olivenolie, balsamico, revet citronskal og lidt sukker op i en gryde. Kog tomaterne i 2-3 min. og krydr med salt og peber. Køl tomaterne af. Skær de skrællede pastinakker i strimler på 1 cm, rist dem i olie på en varm pande og krydr med salt. Bland det sammen med hakket persille og rucola. Server med stegte kartofler eller et godt brød




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6812 gange,
og udskrevet 124 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu