Kalkunschnitzel (saltinbocca) med salvie og lufttørret skinke

Kalkunschnitzel (saltinbocca) med salvie og lufttørret skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
16 bladeSalvie, frisk
2 fedhvidløg
4 skiverlufttørret skinke
 hvedemel
 salt
 peber
 olivenolie
1 dl.hvidvin
2 dl.kyllingefond
2 spsk.hakket salvie
200 g.cherrytomater
0.5 dl.olivenolie
0.5 dl.hvid balsamico eddike
1 spsk.revet citronskal
 sukker
 salt
 peber
400 g.pastinakker
3 spsk.hakket bredbladet persille
1 bk.Rucolasalat
 
Opskrift:
Bank kalkunschnitzlerne med en kødhammer. De skal ende med at være ca. 1/2 cm tykke. Fordel salviebladene og hakket hvidløg på de fire schnitzler. Læg en skive skinke på hver. Fold schnitzlerne på midten, vend dem i mel og krydr med salt og peber. Steg dem i olivenolie i 3-4 min. på hver side. Tag dem af panden og hold dem varme. Hæld olien fra panden og tilsæt hvidvin. Kog det ind til det halve. Kom fonden på og kog igen ind til det halve. Tilsæt hakket salvie og lidt frisk olivenolie. Hæld skyen over schnitzlerne. Skær tomaterne i halve. Varm olivenolie, balsamico, revet citronskal og lidt sukker op i en gryde. Kog tomaterne i 2-3 min. og krydr med salt og peber. Køl tomaterne af. Skær de skrællede pastinakker i strimler på 1 cm, rist dem i olie på en varm pande og krydr med salt. Bland det sammen med hakket persille og rucola. Server med stegte kartofler eller et godt brød


karakterer:
Opskriften er vist 7697 gange,
og udskrevet 138 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu