Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Okseinderlår med grønsager (Stegeso)

Okseinderlår med grønsager (Stegeso), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseinderlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Okseinderlår med grønsager (Stegeso), billede 4 Okseinderlår med grønsager (Stegeso), billede 1 Okseinderlår med grønsager (Stegeso), billede 2 Okseinderlår med grønsager (Stegeso), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 gram Oksekød. inderlår uden kappe. rå
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
150 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
150 gram Knoldselleri 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 ds. Flåede tomater, konserves 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
1.5 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Kulør
   
Opskrift:
Gnid kødet med salt, peber og citronsaft. Læg den i stegesoen. Gør porre, løg, gulerødder og selleri i stand og findel dem. Læg dem ved siden af kødet sammen med de flåede tomater. Hæld rødvin over og læg smørklatter på kødet.

Steges ca. 1 1/4 time ved 250 grader Jævn evt. skyen med lidt mel og farv den med kulør.

Serveres med pommes frites.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (12 stemmer)

Opskriften er vist 83662 gange,
og udskrevet 1911 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 5320 (1266 kcal)
KJ pr. Pers. 1330 (316 kcal)
Vægt ialt 1900 gram
Vægt pr. Pers. 475 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 280 KJ (66 kcal)
Protein 9.5 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 3.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2013-10-13 11:21:06
Tiden er i overkanten hvis man ønsker rød/rosa kød

kenneth lykkeberg  -  2009-01-07 20:15:53
Den der med at den skal steges 1 time og 15 minutter den holder ikke lige hver gang. Hvis man godt vil have en Rosa steg skal man have et stege termometer klar de nskal ud ved en kerne tempratur ved 57-60 grader. Der efter skal den hvile til den er oppe på 65 Grader.

Inger  -  2008-11-13 20:07:03
synes Nynnes kommentar er relevant, men jeg ville lægge nogle hele godt vaskede kartofler med i stegesoen.............samt lidt flere grønsager, hvis det skal række til 4

nynne  -  2007-08-18 15:44:43
smager rigtigt godt;) men hvis man skal gøre retten mere lækker skal man putter nogle kryderurter i også hihi