Okseinderlår med grønsager (Stegeso) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
750 gram Oksekød. inderlår uden kappe. rå
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
150 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
150 gram Knoldselleri 1 mellem knoldselleri vejer ca. 800 gram skrællet vægt
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 ds. Flåede tomater, konserves 1 ds. flåede tomater vejer 400 gram
1.5 dl. Rødvin. uspec. 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Kulør
   
Energi:
KJ total 5320 (1266 kcal)
KJ pr. Pers. 1330 (316 kcal)
Vægt ialt 1900 gram
Vægt pr. Pers. 475 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 280 KJ (66 kcal)
Protein 9.5 gram
Fedt 1.2 gram
Kulhydrat 3.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)