Banankage (Bradepandekage)
Hovedingrediens : Frugt - Banan Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 464963 gange,
og udskrevet 17980 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (239 stemmer) |
|
Kommentarer Elsebeth - 2018-02-03 16:33:21 Bruger en håndfuld hakkede hasselnødder vendt i mel inden jeg blander dem i dejen. Det er også lækkert med kokosmel drysset på kagen, inden bagning. 🍌 Christina - 2017-09-06 07:30:42 Jeg ville tilsætte en banan mere og så reducere mængden af sukker. Synes, der mangler lidt banan-smag. Derudover ville jeg afkorte ovn-tiden med 5-10 min., da jeg foretrækker den lidt svampet. anonym - 2016-02-20 15:21:52 Jeg puttede 2dl. Mælk i samt en ekstra banan og bagte den ved 175grader i små 40 minutter. Den blev virkelig luftig og lækker. Anonym - 2015-01-02 14:30:28 Hvorfor skal der så mange æg i? Helga Jessen - 2013-03-28 17:33:45 Dejlig kage, kom dog 1 tsk. natron i også og 300 gram banan. Jeg har en opskrift der ligner denne, dog er der æblemos i i stedet for bananer og ingen chokolade. Bagte den tre kvarter ved ca. 170 grader, og den blev rigtig god, ikke tør. Heidi - 2013-01-18 09:42:15 Den kage er perfekt efter små 20 min., og ikke et sekund mere! Betina - 2012-10-31 09:39:07 Meget blød og lækker kage!Den smager rigtig godt! Jeg gav den kun 35 min i ovnen på 175 C. Grunden til at nogen synes den bliver tør og kedelig er nok, at de giver den for meget. Man skal lige holde lidt øje med den, når den er i ovnen :-) Gitte - 2012-06-22 13:29:53 Hvis man har haft den i fryseren, skal den så i ovnen og varmes eller skal den bare tøse op?. Hvor lang tid før spisning skal den op af fryseren? Flendten - 2011-11-29 12:37:50 Nice kage, nem og lækker, dem der har smagt min, og ikke kan lide banankage, kan nu ;D Julia - 2011-09-15 16:32:20 Kagen ser jo rigtig god ud på billedet, og jeg skal snart lave den. Håber at den bliver højere end den på billedet. Lidt overrasket over at der ikke skal så meget væske i? (-: anonym - 2011-07-21 20:30:35 den ser god ud men 35 min er rigeligt:) Natasha - 2011-06-12 21:02:14 Er det varmluft ? sandra - 2011-05-13 12:48:39 så skal jeg til at bage denne lækre banankage til min fødselsdag. og enda dobbel tror jeg.. håber den er god (; Katrine - 2011-05-11 11:32:37 Jeg har bagt den her kage, og den var ET KÆMPE HIT! Kagen hos mig fik også kun 40 min og den var lige tilpas svampet! Prøv evt. at smøre nutella ovenpå kagen, når den er helt kølet a' ! Det bliver den kun bedre af. Banan-smagen kommer mere frem. Ellen:) - 2011-04-25 15:41:28 skal man smøre bradepanden først? Linea og Jonna - 2011-03-14 15:31:34 mig og min mor bagte den her kage i dag, og vi synes den er rimelig godt. som glassur brugte vi mørk pålægschokolade, og det fungere også meget fint. den her kage kan anbefales. Diana L. - 2011-03-10 13:44:40 Jeg prøver at bage dobbelt portion uden kanel men hvor jeg erstatter de 100 gram chokolade med rosiner.. er spændt på resultatet.. Hamann - 2011-02-18 19:26:20 Synes det er en rimelig god kage, jeg blev ihvertfald ikke skuffet. Her ved mig passede det meget godt med 1 time i ovnen.. kristian vels - 2011-01-28 15:24:03 så er der bagt banan kage den smager godt mette - 2010-12-19 12:52:18 Uhmm,, meget lækker kage.. den er et hit <3 Katrine - 2010-12-11 09:31:58 Jeg har brugt: 90 gram rapsolie 3 spsk. sød 5 bananer resten af ingredienserne som opskriften viser Bager den i første omgang 30 min...vender tilbage Mig - 2010-11-24 13:11:26 kan den ikke laves uden æg? miz miav$ - 2010-08-25 18:50:05 rigtig lækker kage men jeg brugte kun 4 æg istedet for 6 og det er fint nok. Heidi - 2010-08-20 00:35:09 jeg har bagt opskriften i muffin forme. De blev bare knald gode og smager så skønt! Lækker lækker opskrift. :-) De Skæve - 2010-08-19 19:50:52 Startede med at følge opskriften, men det er ikke en god ide ! for meget kanel, for meget mel, for lidt banan og for lidt smør . . ergo alt for tør kage sucks Heidi - 2010-07-15 15:52:24 Den er super! men gav den kun 40 min i varmluft ovn ved 175 grader! Puttede lidt mindre sukker i, og en ekstra banan! Super kage! DEN NYE BAGER - 2010-06-13 10:50:16 _: JEG SYNES DET ER EN HELT FANTASTISK KAGE! JEG ER VED AT ÅBNE MIT EGET BAGERI OG OVERVEJER AT BRUGE KAGEN DERI :D Knud M - 2010-04-04 16:12:58 Jeg satte kagen i en forvarmet luftvarmeovn og den fik 45 minutter ved 175 grader. Det var i overkanten og en anden gang vil jeg nøjes med 30 minutter og så prøve at stikke i den, indtil den ikke mere hænger i en strikkepind. Den blev lidt tør, men meget velsmagende. anonym - 2010-02-27 13:09:29 hvor i ovnen skal kagen stå obelbarbara - 2010-02-24 15:33:44 super god kage, meget nem og hurtig at lave, lækker, har ikke haft kanel og kagen smagte godt uden. Tak for opskriften. Hilsen. Barb Kathrine - 2010-02-18 15:04:46 Helt fantastisk kage :) Jeg gav den kun 30 min i ovnen og så blev den bare perfekt jannie - 2010-02-15 14:56:48 Jeg fulgte opskriften til punkt og prikke..Dermed bagte jeg den også i 1 time som der stod i opskriften og sikke jeg blev skuffet. Kagen var tør og kedelig. Laver den ikke igen. anonym - 2010-01-18 13:12:17 Lise Kanon god kage..ungerne elsker den..:D Maja - 2009-10-03 18:20:01 En dejlig kage, har lige lavet den:-) Den skal bages 35-40 min og ikke mere.Jeg brugte 3 bananer . madmor - 2009-08-05 14:16:44 uhm den er den bedste banankage jeg har bagt og smagt. jeg har brugt rørsukker (det synes jeg generelt er bedst til bagning) og så tilføjede jeg ca 50 g hk nødder. Ikke ringe!! Susanne - 2009-07-09 14:24:48 En rigtig lækker og nem kage at lave anonym - 2009-06-22 19:45:46 Sikke en lækker kage! Den er slet ikke tør hvis man bruger 3 bananer og en lille sjat mælk. Jeg er super glad for jeg fandt den her opskrift! pelle - 2009-05-15 09:11:27 ja man kan godt fryse baner, plejer at skrælle dem og skære dem i skiver, det er også godt til smooties. Stine - 2009-05-07 11:04:25 Ka se at gits.en har skrevet at der blev brugt bananer fra fryseren... Kan man virkelig fryse bananer? bette - 2009-03-31 16:42:30 vil gerne lave den til en børne fødselsdag , kan jeg fordoble eller tredoble opskriften ? . den lyder vildt lækker joan83 - 2009-03-18 18:49:26 sikke da en tør og kedelig kage... var meget skuffet... Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne