Banankage (Bradepandekage) næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ingredienser:
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

300 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
3 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
3 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
200 gram Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
Energi:
KJ total 17601 (4190 kcal)
KJ pr. Pers. 1466 (349 kcal)
Vægt ialt 1379 gram
Vægt pr. Pers. 114 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1275 KJ (303 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 10.8 gram
Kulhydrat 46.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)