Kommentarer
Anita 1/10-2010 - 2010-10-19 15:14:26 god pizza, men der er god dej til 1½ bradepande.Lavede saucen og oksekøddet sammen.
Julie - 2010-02-02 20:44:20 Det er en rigtig dårlig pizza-dej! Den bliver alt for 'elastisk' - det er fuldstændig umuligt at rulle den ud. Det tog mig meget lang tid - og en del tæven på dejen - at få den nogenlunde flad, og alligevel synes jeg, at den blev for tyk.
Angående sovsen, så var den mere okay, men synes dog, at det var lige lovlig meget løg. Og lidt kedelig var den måske ikke.
Alt i alt: bestemt ikke en succes.
Sissi - 2009-10-13 11:45:14 den er rigtig kedelig
me - 2008-11-11 17:43:05 Rigtig god pizza!! denne opskrift bruger vi hver gang vi laver pizza. Vi laver også dobbeltpotion og noget af melet erstattes af fuldkornsmel. super god :)
Eva - 2008-10-19 01:23:49 Jeg skulle bare bruge dejen til pizzabunden. Jeg faldt over din. Vi lavede den, og puttede vores fyld på. Og sikke en fornøjelse. Den var rigtig lækker, og anbefalet til andre, det er den også blevet.
mig - 2008-02-01 18:00:55 synes den er rigtig god hvis man laver dobbeltpotion, hvis man altså kan lide en tyk bund :)
Tanyjah - 2007-06-09 11:42:11 Da jeg lavede dejen synes ikke der var nok dej, men da pizzaen var færdig var den alt for tyk. Osten er bedre hvis den kommer direkte på tomatsaucen og fyldet ovenpå (ligesom på rigtige pizzariaer. Jeg lavede den ene halvdel lavede jeg med ananas og skinke imens jeg lavede den anden med pepporoni, peberfrugt og løg. Ikke den bedste opskrift på pizza jeg har smagt, men stadig god
|