Kommentarer
Marianne - 2016-04-14 19:35:50 Jeg synes det var en rigtig god opskrift. Brugte stegetermometer, og det virkede helt perfekt, kødet var mørt og lækkert, og fin farve. Jeg vil helt klart bruge opskriften igen. Har altid lavet noget andet af lårtunge, men det her var meget bedre.
køkkenhexen - 2011-08-02 15:54:51 Endelig en ordentlig risotto! Mine børn elsker risotto, når jeg skifter vinen ud med æblemost.
Hanne Skou - 2011-04-24 21:06:10 jeg synes nok ikke krydderierne er et problem, hvis man bruger tørrede, og iøvrigt ruller dem på efter bruning men inden stegning. - Men mit problem er, at det slet ikke var mørt nok til den behandling. Næste gang bliver lårtungen til gryderet og denne opskrift får bevilliget et stykker kalvefillet.
Med hensyn til dine billeder Per, så er de ikke en fordel for siden. De er forkert belyst - alt ser rimeligt ulækkert ud. Jeg undgår at se på dem af samme årsag.
Per - 2010-03-21 11:43:56 Som maria skriver skal den have noget længere, det kommer an på tykkelsen af kødet, kødet på billedet har fået 65 minutter.
Kryderurterne er svære at få til at hænge ved, og det er formentlig også lidt omsonst da kødet bør skæres i meget tynde skiver og krydderureterne så vil falde af der, så brug dem som grønt drys i stedet.
- 2008-02-14 10:13:22 retten bliver bedre hvis den steges færdig i gryden
marie - 2007-05-06 20:28:39 Den skulle have noget længere i ovnen for at nå de 52 grader. Smagte ikke af så meget og det var svært at få de lækre krydderurter til at hænge fast
|