Occo buco
Hovedingrediens : Oksekød - Ossobuco Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 224916 gange,
og udskrevet 6858 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (45 stemmer) |
|
Kommentarer gitte - 2013-02-24 10:59:52 kan man ikke bruge andet end rødvin? aase p - 2011-05-12 17:39:20 vældig god også med occo buko fra rensdyr eller mouskos okse jam jam camilla - 2010-09-05 16:35:11 den er jo fantastisk god jeg har prøvet den til en familie fest og alle gæsterne elskede den i skulle tage at prøve denn :D JanRiis - 2008-07-25 14:03:39 Man kan evt. også bruge en stegeso af ler. Så passer det hele sig selv Christian - 2008-04-02 22:36:36 Brug en jerngryde og stil den ind i ovenen på 180 grader i stedet for at lade den småkoge på plade/blus efter det hele er kommet i. Tager 2-3 timer (ikke mere end ved kogning på blus). Ditte - 2005-01-01 01:01:01 Kanon lækkert ;o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne