Kommentarer
Jan - 2013-10-14 09:21:08 Put hvidkålen i mikrobølge ovnen i nogle minutter så kan man nemt tage bladene af i hele tilstande. Hvis de ikke løsner sig eller når man er kommet lidt ind mod midten, så skal den bare ind i igen i et par minutter.
Beth - 2010-09-07 12:34:37 Smager dejligt. Brugte savoykål; et æg, paprika og lidt rasp i farsen (foruden det der står i opskriften). Sørg for at krydre farsen rigeligt.
- 2010-02-20 00:25:37 Ja, solklinik, kåldolmere er meget fryseegnede! Jeg har ofte haft dem med hjem fra Moar (ovre i jylland) som frostvarer. Oh disse skønne minder :-)
Prøv evt. at bruge hakket kalv og flæsk i stedet for bare grisekød. Det smager klart bedre. Farsen tager absolut heller ikke skade af et fed hvidløg.
Brug de store ydre blade fra hvidkålen til dolmere og frys dem. Check så lige 'Amagergryde I' til resten af den dejlige kål. MUMS
En anden variant: Hak en peberfrugt (helst grøn) og bland den i farsen. Farsen må ikke æltes for fast.
solklinik - 2010-02-08 17:31:35 Jeg skal holde fest og da jeg ved at folk sjældent får netop kåldolmer, vil jeg servere retten for dem, men vi blir 60. Er der nogen der ved om de er fryse egnet...
Axel - 2009-11-17 16:56:43 Hvis du stikker en stegegaffel i stokken på et hvidkålshoved og dypper det i kogende vand, blanceres det yderste blad, og det bliver meget let at pille det af kålhovedet, uden at det går i stykker.
Karin - 2009-03-14 10:13:39 Denne ret har jeg hele livet spist som hvidkålsrouletter, men det gør den jo ikke mindre god.
thbjorn - 0000-00-00 00:00:00 Der kan godt komme et æg og lidt mel farsen og ellers kogte kartofler og brun eller Bretagne sauce.
|