Kåldolmere næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1000 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
   
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
400 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
3 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
3 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
150 gram Bacon i tern
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Energi:
KJ total 12321 (2933 kcal)
KJ pr. Pers. 3080 (733 kcal)
Vægt ialt 3542 gram
Vægt pr. Pers. 885 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 347 KJ (82 kcal)
Protein 4.6 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 8.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)