Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingefad

Kyllingefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingeoverlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.frosne kyllingeoverlår
15 g.margarine
1 tsk.salt
½ tsk.herbes de Provence
½ kinakål
1-2 løg
1 ds.hakkede tomater
2 tsk.soya
½ dl.sherry
 salt
 peber
 
 


Tilbehør:
løse ris eller groft brød
Opskrift:

Kyllingelårene optøes og steges på panden i margarine ca. 8 min. Drysses med salt og herbes de Provence. Kinakålen skæres i strimler, løgene i terninger. Kinakål, løg og tomater fordeles i et smurt ildfast fad.

Soya, sherry, salt og peber kommes over. Alufolie lægges løst over. Stilles i ovnen ca. ½ time ved 200° , til grønsagerne er næsten møre.

Kyllingelårene fordeles over grønsagerne. Fadet stilles atter i ovnen uden folie 10-15 min., til kyllingelårene er møre.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 24689 gange,
og udskrevet 250 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu