Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingefad

Kyllingefad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kyllingefad, billede 4 Kyllingefad, billede 1 Kyllingefad, billede 2 Kyllingefad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kinakål
2 løg
1 ds.hakkede tomater
2 tsk.soya
0.5 dl.sherry
 salt
 peber
 
1 kg.frosne kyllingeoverlår
15 g.Smør
1 tsk.salt
0.5 tsk.herbes de Provence
 
 
 
Opskrift:
Kinakålen skæres i strimler, løgene i terninger. Kinakål, løg og tomater fordeles i et smurt ildfast fad.

Soya, sherry, salt og peber kommes over. Alufolie lægges løst over. Stilles i ovnen ca. ½ time ved 200° , til grønsagerne er næsten møre.

Kyllingelårene optøes og steges på panden i margarine ca. 8 min. Drysses med salt og herbes de Provence.

Kyllingelårene fordeles over grønsagerne. Fadet stilles atter i ovnen uden folie 10-15 min., til kyllingelårene er møre.

Serveres med løse ris eller groft brød.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 26728 gange,
og udskrevet 279 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu