Kyllingefad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
1 Kinakål 1 mellemstort kinakål vejer ca. 800 gram.
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
2 tsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Sherry. tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kyllingeoverlår med rygben 1 kyllingeoverlår vejer gennemsnitligt 225 gram, heraf er ca. 25% ben.
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Herbes de Provence, tørret Herbes de Provence er et blandingskrydderi som består af blå lavendel, basilikum, oregano, timian, anis, rosmarin, og fennikel, i variabelt mængdeforhold
   
Energi:
KJ total 7115 (1694 kcal)
KJ pr. Pers. 1185 (282 kcal)
Vægt ialt 2579 gram
Vægt pr. Pers. 429 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 275 KJ (65 kcal)
Protein 6.3 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 2.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)