Rens grøntsagerne. Skær løget i tynde ringe. Snit hvidkålen fint. Skær selleristilkene med bladene i stykker på ca. 1 cm. Skær tomaterne og æblerne i tynde både. Hak hvidløgsfedene.
Varm olien i woken. Svits løgringene. Kom kødet i woken og svits det. Kom kål, selleri og æbler i. Vend det nogle gange og kom tomaterne i. Vend endnu nogle gange.
Kom soja sauce, hvidløg, oregano og oliven i. Smag til med salt og peber.
Sæt woken på bordet og servér retten med ris og kinesisk soya.
Tips:
Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(23 stemmer)
Opskriften er vist 116334 gange, og udskrevet 4482 gange.
Energi:
KJ total 11511 (2740 kcal)
KJ pr. Pers. 2877 (685 kcal)
Vægt ialt 2970 gram
Vægt pr. Pers. 742 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 387 KJ (92 kcal) Protein 4.9 gram Fedt 2.9 gram Kulhydrat 12.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Maria8700 - 2010-09-14 23:27:43 Er retten fryseegnet?
tp - 2009-01-23 23:43:52 og der er ingen forskel på hvilket kød, du anvender?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider