Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Oksekød i wok næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
250 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
250 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
250 gram Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2 Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 dl. Soja sauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Oregano, tørret
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
50 gram Oliven. sorte. uden sten. i saltlage
   
  Tilbehør:
7 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Energi:
KJ total 11511 (2740 kcal)
KJ pr. Pers. 2877 (685 kcal)
Vægt ialt 2970 gram
Vægt pr. Pers. 742 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 387 KJ (92 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 2.9 gram
Kulhydrat 12.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)