Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ayam Goreng

Ayam Goreng, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylingelår hele med rygben

Oprindelsesland : Indonesien

IndonesienIndsendt :


Ayam Goreng, billede 4 Ayam Goreng, billede 1 Ayam Goreng, billede 2 Ayam Goreng, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 helekyllingelår.
2 spsk.soyasauce
4 fedhvidløg
20 g.ingefær
3 spsk.sød soyasauce (Kecap manis).
3 tsk.Palmesukker (Gula Jawa) eller ekstra Kecap Manis.
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 180 grader C. alm. ovn.
Læg kyllingelårene i en bradepande.

Blend hvidløg, ingefær og tilsæt salt og peber efter behov, indtil der opnås en grødet masse Bland massen sammen med soyasaucene og palmesukkeret Hæld blandingen over kyllingestykkerne Lad kødet trække i blandningen i ca 20 minutter.

Kom bradepanden midt i den forvarmede ovn Lad dem stege i ca. 35 min. og husk at vende dem af og til


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)

Opskriften er vist 41120 gange,
og udskrevet 574 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-06-28 22:29:17
Tip top! Også til ungerne:-)

Per  -  2010-01-09 21:21:14
På billedet har vi serveret kyllingen med nudler og kinesiske grøntsager fra opskriften kaperskrebinetter med kinesiske grøntsager.