Ayam Goreng næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1500 gram Hele kyllingelår med rygben 1 helt kyllingelår vejer ca. 375 gram, og heraf er ben ca. 43%
   
  Marinade:
2 spsk. Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
20 gram Ingefær, frisk
3 spsk. Ketjap Manis (Sød sojasauce) 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram


Ketjap Manis (Sød Indonesisk sojasauce)
3 tsk. Kokossukker 1 tsk. 4.5 gram
1 spsk. 13.5 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 6393 (1522 kcal)
KJ pr. Pers. 1598 (380 kcal)
Vægt ialt 1624 gram
Vægt pr. Pers. 406 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 393 KJ (93 kcal)
Protein 10.2 gram
Fedt 4.7 gram
Kulhydrat 2.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)