Pasta á la Baffi (Viderført fra Carbonara)

Pasta á la Baffi (Viderført fra Carbonara), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Spaghetti

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : BAF

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
1 pk.flødeost naturel
1 bg.creme fraiche ½ l. 18%
1 pk.skinke smøreost
1-3 pk.røget bacon i skiver (efter behov)
500 g.Pasta efter eget valg
Opskrift:
Bacon skæres/klippes i mindre stykker og sprødristes på en pande. Hæld creme fraiche, flødeost og skinke smøreost i en gryde og varm op på lavt/mellem blus. Efterhånden vil det blive en cremeagtig sovs. Rør rundt og pas på det ikke bliver for varmt. Når osten er helt opløst til en cremeagtig sovs hældes den ristede bacon i med stegefedtet. Rør godt rundt. Serveres straks med nykogt pasta. Giv evt. et drys peber over.

Tips:

Lidt af en kaloriebombe - men uhmmm dejligt :-)


Beskrivelse:
Se kokken farvorit Spaghetti Carbonara

karakterer:
Opskriften er vist 19071 gange,
og udskrevet 288 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

nesj  -  2007-10-30 21:37:26
den er bare super.æ

zilha  -  2007-10-26 10:16:46
ikk rigtig cabonara...

kokkeeleven  -  0000-00-00 00:00:00
brug frisk skinke og alm. smøreost. det giver en bedre sma