Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bradepandekage med rabarbermarengs 02

Bradepandekage med rabarbermarengs 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bradepandekage med rabarbermarengs 02, billede 4 Bradepandekage med rabarbermarengs 02, billede 1 Bradepandekage med rabarbermarengs 02, billede 2 Bradepandekage med rabarbermarengs 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
175 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
6 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Letmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
3 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
500 gram Rabarber renset vægt
   
Opskrift:
Rabarberne renses, skylles og skæres i små stykker og lægges til tørre i køkkenrulle.

Den bløde margarine piskes godt med sukkeret. vanillesukker og æggeblommer røres i. Mel og bagepulver blandes og vendes i sammen med mælken. Dejen kommes i en smurt bradepande ca. 23x33 cm.

Fyld:
Æggehviderne piskes stive, sukkeret piskes i lidt ad gangen. De hakkede valnødder og rabarber bandes i hviderne og fyldes fordeles ovenpå dejen.

Bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 55 minutter.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Bradepandekage med rabarbermarengs

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (36 stemmer)

Opskriften er vist 75116 gange,
og udskrevet 2743 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 19340 (4604 kcal)
KJ pr. Pers. 1611 (383 kcal)
Vægt ialt 1646 gram
Vægt pr. Pers. 137 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1174 KJ (279 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 13.6 gram
Kulhydrat 36.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Super god  -  2020-05-02 20:13:03
Rigtig god kage der er nem at lave.

  -  2017-06-18 11:05:37
Et par forslag til en skøn kage: Drys den smurte form (jeg bruger en stor tærteform) med rasp Jeg fylder i som følger: dej alle rabarber nødder, mandler eller hvad jeg synes marengs Synes at nødder/mandler har tendens til at blive sorte når de ligger i marengsen derfor gemmer jeg dem under ;-)

Helge  -  2017-05-29 19:44:11
Lækker kage, men marengsen bliver brændt i toppen, så jeg tænker at 55 minutter er for lang tid eller 200 grader er for meget. Er der andre, der har noget erfaring, de vil dele.?

cathrine  -  2015-06-19 11:24:30
Virkelig god kage! Kom godt med rabarber i. Det er en sød kage- og det syrlige gør det så godt sammen med. Jeg fordelte rabarberne i både kagedej og marengs som Nanna, kæmpe succes.

Viggo  -  2015-05-16 10:37:35
min marens bliver brændt på toppen?? Skal bunden forbages??? HJÆLP!!

Anne Katrine  -  2014-06-20 10:24:56
En rigtig lækker og sommerlig kage :) Jeg Bagte den som afskedskage til arbejdet da jeg gik på barsel og det var et kæmpe hit. Jeg endte med at måtte gå her ind igen og printe opskriften til alle de dejlige kontor damer der stod og bare måtte have opskriften :) Selv en gut der normalt ikke kan lide rabarber noget som helt tog to gange og ville da lige vide hvad jeg gjorde ved rabarberne, da de jo smage godt !! Jeg bagte 4 stk kager til 12 personer i hver og de stod i køleskabet natten over, så den kan sagtens "masseprosuderes" og stå i køleskabet, maringen bliver dog lidt blød, men det gjorde åbenbart ikke noget ;)

Kitty  -  2014-05-17 11:18:32
hej, min marens bliver brændt på toppen når jeg prøver at køre den på de 200C - hvad gør jeg? :)

  -  2014-05-01 10:19:28
Kan man lave den dagen før og opbevare på køl eller vil det ødelægge marengsen?

Nanna  -  2012-05-17 17:53:19
Lækker og svampet kage, jeg puttede ca halvdelen af rabarberen i selve kagen, så bliver den rigtig svampet og alle nødderne i selve kagen også. Hasselnødder og mandler kan nemt bruges :)

FridaSoie  -  2010-07-06 14:19:39
Vi synes det var en rigtig god kage, den kunne vi godt finde på at bage igen ;-)

Louise  -  2007-05-31 06:24:23
Intet mindre end FABELAGTIG! Jeg brugte mandler da jeg ingen valnødder havde. Tror også den vil være god med stikkelsbær...

Ulla Sørensen  -  0000-00-00 00:00:00
Denne kage er ualmindelig god og ALTID en succes - serveres gerne med flødeskum til